Valmistamme kynttilöitä sekä saippuoita ja koko tuotantomme on täysin kotimaista. Myymme tuotteitamme sisustus- ja lahjatavaraliikkeisiin ympäri Suomea ja sekä omasta tehtaanmyymälästämme merellisessä Kustavissa.

Mallistostamme löytyy sekä läpivärjättyjä että pintavärjättyjä kynttilöitä laajalla värivalikoimalla. Tuoksukynttilöitä on yli kahtakymmentä erilaista, kaikki läpituoksutettuja ja läpivärjättyjä. Tuoksusaippuavalikoimamme saippuat ovat glyseriinipohjaisia, joten ne eivät kuivata ihoa.

Pyrimme kaikissa valmistamissamme tuotteissamme sellaiseen laadukkuuteen, että asiakas palaisi uudelleenkin hankkimaan erityisesti meidän tuotteitamme.

 

 

 


Perusajatuksenamme on valmistaa laadukasta kotimaista kynttilää pelkistetyin muodoin ja laajalla kausittain vaihtuvalla väriskaalalla. Käytämme puhtainta saksalaista parafiinia ja kasvipohjaista steariinia taataksemme tuotteidemme korkean laadun ja hyvät palo-ominaisuudet. Suurimmassa osassa kynttilöitä olemme käyttäneet myös soijaa, joka on uusiutuva luonnonvara.

 


Tuoksusaippuavalikoimassamme on tällä hetkellä seitsemän erilaista tuoksusaippuaa, joissa  yhdistyy ihana tuoksu, hellävaraisuus ja hyvä pesuteho. Saippuat ovat glyseriinipohjaisia eivätkä siis monien kaupan saippuoiden tapaan kuivata ihoa. Kaikki saippuat ovat yksittäispakattuja ja niissä on tunnelmalliset etiketit.

 


Ympäristöystävälliseen Lempi-tuoteperheeseen kuuluu 3 pesuainetta; Tiskiaine, yleispesu ja mattoaine. Näistä kustakin löytyy 3 herkullista vaihtoehtoa, joilla saat kotiin tai mökille ihanan tuoksahduksen merta, koivua, valkoapilaa tai mansikkaa. Tuotteet ovat kotimaisia ja biohajoavia. Patentoitu koostumus takaa tehokkuuden, ja riittoisuuskin on omaa luokkaansa. Yhdestä pullosta yleispesutiivistettä saat huikeat yli sata pulloa valmista siivoussuihketta!

 
tuotteemme


kynttilätsaippuat

lempi